Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Fajtáink
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar
  • English (UK)
  • Magyar

Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Fajtáink
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar

Burgonya kereső

Vissza

Cherie

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: 21%+

Felhasználás

Különleges minőségű étkezési / saláta burgonya. Hidegkonyhai felhasználásra különösen ajánlott.

Előnyök

  • Szabályos, hosszúkás, kifli jellegű gumókat termő fajta.
  • Előhajtatva primőrként a piacok keresett terméke.
  • Tetszetős formája, sima héja és a sekély fekvésű szemek miatt kitűnő piacos megjelenésű.
  • Rendkívül bőtermő.
  • Nagyon biztonságosan tárolható.
  • Fonálféreg és varasodás ellenálló.

Termesztési tanácsok

  • A lomb fitoftóra ellen védekezés ajánlott.
  • Pallida fonálféregre (Pa 2-3) érzékeny. 
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Vissza

A (A/B)
főzési típus

Jellemzők

A gumó főzés után is egyben marad. A burgonya textúrája finomszemcsés.

Alkalmasság

Burgonyasaláták, hidegkonyhai készítmények, tepsis és rakott burgonyaételek tökéletes alapanyaga

B (B/A)
főzési típus

Jellemzők

A gumó kissé szétfőhet, anyagszerkezete kicsit lisztessé, szappanossá válhat. A burgonya textúrája közepesen finomszemcsés.

Alkalmasság

Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábkrumplinak tökéletes alapanyag.

C (B/C)
főzési típus

Jellemzők

A gumó teljesen szétfőhet. Anyagszerkezete laza, könnyen szárazzá, porhanyóssá válhat. Textúrája közepesnél nagyobb szemcsés.

Alkalmasság

Krumplipüré, pehely, chips és burgonyás tészták tökéletes alapanyaga.
  • Sütikezelési tájékoztató
  • Impresszum
Copyright © 2023 Bács Gazda-Coop
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom