Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Fajtáink
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar
  • English (UK)
  • Magyar

Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Fajtáink
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar

Burgonya ABC

A burgonyafajták csoportosítása főzési típus szerint


Főzési típus: A (A-B)

Főzés után is szilárdan egyben maradó gumó, finom szemcsés textúra. Nem szétfővő.

Felhasználás:
Burgonyasaláták, hideg konyhai készítmények.

Fajtáink:
Accent, Celtiane, Cherie, Esmeralda, Frieslander, Louisana, Surya


Főzési típus: B

Kissé szétfővő, kissé szappanos vagy lisztes konzisztencia, közepesen finom textura.

Felhasználás:
Vegyes hasznosítású burgonya, hasábburgonya alapanyag.

Fajtáink:
Barna, Bellarosa, Burren, Cristina, Desiree, Red Fantasy, Romanze


Főzési típus: C (B-C)

Szétfővő, laza szerkezetű, lisztes, közepesnél nagyobb szemcsézet, száraz porhanyós.

Felhasználás:
Burgonya püré és pehely előállításra, chips készítésre, burgonyás tészták, gombóc, parázsburgonya, farmerburgonya alapanyagaként.

Fajtáink:
Agria, Infinity, Sunset

  • Sütikezelési tájékoztató
  • Impresszum
Copyright © 2023 Bács Gazda-Coop
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom