Bács Gazda-Coop Kft.
Toggle navigation
Aktuális
Rólunk
Hírek
Eseménytár
Tudástár
Burgonya ABC
Burgonya gumóköltség
Vetőmagszükséglet
Csicsóka ismertető
RUCIP
Fajtáink
Média
Videók
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
Nagykereskedelem
Kiskereskedelem
Cégadatok
Webáruház
Bács Gazda-Coop Kft.
Aktuális
Rólunk
Hírek
Eseménytár
Tudástár
Burgonya ABC
Burgonya gumóköltség
Vetőmagszükséglet
Csicsóka ismertető
RUCIP
Fajtáink
Média
Videók
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
Nagykereskedelem
Kiskereskedelem
Cégadatok
Webáruház
Burgonya kereső
Érési idő
Kiválasztás
Igen korai érésű
Korai érésű
Középkorai érésű
Középérésű
Középkései érésű
Hússzín
Kiválasztás
Fehér
Világossárga
Sárga
Lila
Piros
Héjszín
Kiválasztás
Krémsárga
Világossárga
Sárga
Piros
Lila
Főzési típus
Kiválasztás
A
B
C
A/B
B/C
Clear filter
Vissza
Agria
Érési idő:
Középérésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely:
Dánia, Hollandia, Székelyföld
Főzési típus:
B/C
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
21%+
Középérésű
Sárga héjú
Sárga húsú
B/C típusú főzés
Alouette (Esmee helyett)
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Középkorai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Ambrine
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás
Származási hely:
Franciaország
Főzési típus:
A
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
-18%
Középkorai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Bellarosa
Érési idő:
Igen korai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Németország, Ausztria
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Igen korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
B típusú főzés
Cartagena (Red Sun helyett)
Érési idő:
Középkései érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Kiváló
Középkései érésű
Piros héjú
Sárga húsú
B típusú főzés
Cereza
Érési idő:
Középkései érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Középkései érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Cherie
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Franciaország
Főzési típus:
A
Tárolhatóság:
Kiváló
Szárazanyag tartalom:
21%+
Korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Cleopatra
Érési idő:
Igen korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Igen korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Desiree
Érési idő:
Középérésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Dánia, Franciaország, Székelyföld
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
21%+
Középérésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Esmee (1100kg BigBag)
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Kiváló
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Evolution
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Frieslander
Érési idő:
Igen korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Igen korai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Hind
Érési idő:
Középérésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B/C
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Középérésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
B/C típusú főzés
Impala (1100kg BigBag)
Érési idő:
Igen korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Csehország
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
-18%
Igen korai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Java
Érési idő:
Középérésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Középérésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Kyra
Érési idő:
Középkései érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A
Tárolhatóság:
Kiváló
Szárazanyag tartalom:
-18%
Középkései érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Labella
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Németország
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Középkorai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Louisana
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Franciaország
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Kiváló
Szárazanyag tartalom:
-18%
Korai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Margarita (Red Sun helyett)
Érési idő:
Középkései érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Kiváló
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Középkései érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Nazca
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Franciaország
Főzési típus:
A
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Középkorai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A típusú főzés
Queen Anne
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Németország
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Kiváló
Korai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Red Lady (Red Scarlett helyett)
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia, Németország
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Red Scarlett
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Hollandia, Németország, Székelyföld
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Középkorai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Rosabelle
Érési idő:
Igen korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Franciaország
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Igen korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Roslin
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Fehér
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Korai érésű
Piros héjú
Fehér húsú
A/B típusú főzés
Sensation
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
19-20%
Középkorai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Swift
Érési idő:
Korai érésű
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Világossárga
Gumóforma:
Kerek - rövid ovális
Származási hely:
Dánia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
19-20%
Igen korai érésű
Világossárga héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Tornado
Érési idő:
Középkorai érésű
Hússzín:
Fehér
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Származási hely:
Hollandia
Főzési típus:
B
Tárolhatóság:
Jó
Szárazanyag tartalom:
-18%
Középkorai érésű
Piros héjú
Fehér húsú
B típusú főzés
Vissza
A (A/B)
főzési típus
Jellemzők
A gumó főzés után is egyben marad. A burgonya textúrája finomszemcsés.
Alkalmasság
Burgonyasaláták, hidegkonyhai készítmények, tepsis és rakott burgonyaételek tökéletes alapanyaga
B (B/A)
főzési típus
Jellemzők
A gumó kissé szétfőhet, anyagszerkezete kicsit lisztessé, szappanossá válhat. A burgonya textúrája közepesen finomszemcsés.
Alkalmasság
Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábkrumplinak tökéletes alapanyag.
C (B/C)
főzési típus
Jellemzők
A gumó teljesen szétfőhet. Anyagszerkezete laza, könnyen szárazzá, porhanyóssá válhat. Textúrája közepesnél nagyobb szemcsés.
Alkalmasság
Krumplipüré, pehely, chips és burgonyás tészták tökéletes alapanyaga.
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom