Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Fajtáink
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar
  • English (UK)
  • Magyar

Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Fajtáink
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar

Burgonya kereső

Vissza

Agria

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely: Dánia, Hollandia, Székelyföld
Főzési típus: B/C
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 21%+
  • Középérésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • B/C típusú főzés

Ambrine

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: -18%
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Balatoni Rózsa

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Magyarország
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 19-20%
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Barna (javított Desiree)

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Fehér
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középérésű
  • Piros héjú
  • Fehér húsú
  • B típusú főzés

Bellarosa

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Németország, Székelyföld, Ausztria
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
  • Igen korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Bigrossa (Camel,Dirosso helyett)

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely: Németország
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Blaue St. Galler (csak 25-35 méretben)

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Lila
Héjszín: Lila
Gumóforma: Hosszúkás
Származási hely: Németország
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 19-20%
  • Középkorai érésű
  • Lila héjú
  • Lila húsú
  • A/B típusú főzés

Bleuet (csak 25-35 méretben)

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Lila
Héjszín: Lila
Gumóforma: Ovális, Kerek - rövid ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Korai érésű
  • Lila héjú
  • Lila húsú
  • A/B típusú főzés

Botond

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Kerek - rövid ovális
Származási hely: Magyarország
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: -18%
  • Igen korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Cartagena (Red Sun helyett)

Érési idő: Középkései érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Kiváló
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Cereza (Red Sun helyett)

Érési idő: Középkései érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Cherie

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: 21%+
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Cleopatra

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 20-21%
  • Igen korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Cristina

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Fehér
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Fehér húsú
  • B típusú főzés

Démon

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Magyarország
Főzési típus: B/C
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B/C típusú főzés

Desiree

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Dánia, Franciaország, Székelyföld
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 21%+
  • Középérésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Esmee

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Evolution

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Fandango

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Világossárga
Gumóforma: Ovális, Kerek - rövid ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középérésű
  • Világossárga héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Fleur Bleue (csak 25-35 méretben)

Érési idő: Középkései érésű
Hússzín: Lila
Héjszín: Lila
Gumóforma: Hosszúkás
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 19-20%
  • Középkései érésű
  • Lila héjú
  • Lila húsú
  • A/B típusú főzés

Frieslander

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 20-21%
  • Igen korai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Grenadine (csak 25-32mm méretben)

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Hind

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B/C
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 20-21%
  • Középérésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • B/C típusú főzés

Impala

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Csehország
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: -18%
  • Igen korai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Java

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 20-21%
  • Középérésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Jelly

Érési idő: Középkései érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely: Németország, Ausztria
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
  • Középkései érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Laura

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely: Németország, Ausztria
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Louisana

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: -18%
  • Igen korai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Margarita

Érési idő: Középkései érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Nazca

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: A
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • A típusú főzés

Riviera (csak 25-35mm méretben)

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Kiváló
Szárazanyag tartalom: -18%
  • Igen korai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Rosabelle

Érési idő: Igen korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
  • Igen korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Roslin

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Fehér
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: A/B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Fehér húsú
  • A/B típusú főzés

Sanibel

Érési idő: Korai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Németország
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 18-19%
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Sensation

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 19-20%
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Spunta (csak 25-35 mm méretben)

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Franciaország
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 20-21%
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Tornado

Érési idő: Középkorai érésű
Hússzín: Fehér
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: -18%
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Fehér húsú
  • B típusú főzés

Valencia

Érési idő: Középérésű
Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Származási hely: Hollandia
Főzési típus: B
Tárolhatóság: Jó
Szárazanyag tartalom: 19-20%
  • Középérésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Vissza

A (A/B)
főzési típus

Jellemzők

A gumó főzés után is egyben marad. A burgonya textúrája finomszemcsés.

Alkalmasság

Burgonyasaláták, hidegkonyhai készítmények, tepsis és rakott burgonyaételek tökéletes alapanyaga

B (B/A)
főzési típus

Jellemzők

A gumó kissé szétfőhet, anyagszerkezete kicsit lisztessé, szappanossá válhat. A burgonya textúrája közepesen finomszemcsés.

Alkalmasság

Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábkrumplinak tökéletes alapanyag.

C (B/C)
főzési típus

Jellemzők

A gumó teljesen szétfőhet. Anyagszerkezete laza, könnyen szárazzá, porhanyóssá válhat. Textúrája közepesnél nagyobb szemcsés.

Alkalmasság

Krumplipüré, pehely, chips és burgonyás tészták tökéletes alapanyaga.
  • Sütikezelési tájékoztató
  • Impresszum
Copyright © 2023 Bács Gazda-Coop
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom