Bács Gazda-Coop Kft.
Toggle navigation
Aktuális
Rólunk
Hírek
Eseménytár
Tudástár
Burgonya ABC
Burgonya gumóköltség
Vetőmagszükséglet
Csicsóka ismertető
RUCIP
Fajtáink
Média
Videók
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
Nagykereskedelem
Kiskereskedelem
Cégadatok
Webáruház
Bács Gazda-Coop Kft.
Aktuális
Rólunk
Hírek
Eseménytár
Tudástár
Burgonya ABC
Burgonya gumóköltség
Vetőmagszükséglet
Csicsóka ismertető
RUCIP
Fajtáink
Média
Videók
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
Nagykereskedelem
Kiskereskedelem
Cégadatok
Webáruház
Burgonya kereső
Érési idő
Kiválasztás
Igen korai érésű
Korai érésű
Középkorai érésű
Középérésű
Középkései érésű
Hússzín
Kiválasztás
Fehér
Világossárga
Sárga
Lila
Piros
Héjszín
Kiválasztás
Krémsárga
Világossárga
Sárga
Piros
Lila
Főzési típus
Kiválasztás
A
B
C
A/B
B/C
Clear filter
Vissza
Bartina
Érési idő:
Középkései érésű
Hússzín:
Piros
Héjszín:
Világossárga
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Származási hely:
Dánia
Főzési típus:
A/B
Tárolhatóság:
Jó
Felhasználás
Kiváló minőség és íz.
Előnyök
Nagy méretű gumók
Nagy hozamra képes
Főzés után nem színeződik el
Termesztési tanácsok
Metribuzin hatóanyagra nem érzékeny
Középkései érésű
Világossárga héjú
Piros héjú
A/B típusú főzés
Vissza
A (A/B)
főzési típus
Jellemzők
A gumó főzés után is egyben marad. A burgonya textúrája finomszemcsés.
Alkalmasság
Burgonyasaláták, hidegkonyhai készítmények, tepsis és rakott burgonyaételek tökéletes alapanyaga
B (B/A)
főzési típus
Jellemzők
A gumó kissé szétfőhet, anyagszerkezete kicsit lisztessé, szappanossá válhat. A burgonya textúrája közepesen finomszemcsés.
Alkalmasság
Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábkrumplinak tökéletes alapanyag.
C (B/C)
főzési típus
Jellemzők
A gumó teljesen szétfőhet. Anyagszerkezete laza, könnyen szárazzá, porhanyóssá válhat. Textúrája közepesnél nagyobb szemcsés.
Alkalmasság
Krumplipüré, pehely, chips és burgonyás tészták tökéletes alapanyaga.
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom