Bács Gazda-Coop Kft.
Toggle navigation
Aktuális
Rólunk
Hírek
Eseménytár
Tudástár
Burgonya ABC
Burgonya gumóköltség
Vetőmagszükséglet
Csicsóka ismertető
RUCIP
Fajtáink
Média
Videók
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
Nagykereskedelem
Kiskereskedelem
Cégadatok
Webáruház
Bács Gazda-Coop Kft.
Aktuális
Rólunk
Hírek
Eseménytár
Tudástár
Burgonya ABC
Burgonya gumóköltség
Vetőmagszükséglet
Csicsóka ismertető
RUCIP
Fajtáink
Média
Videók
Galéria
Partnereink
Kapcsolat
Nagykereskedelem
Kiskereskedelem
Cégadatok
Webáruház
Burgonya kereső
Hússzín
Kiválasztás
Fehér
Világossárga
Sárga
Lila
Piros
Héjszín
Kiválasztás
Krémsárga
Világossárga
Sárga
Piros
Lila
Főzési típus
Kiválasztás
A
B
C
A/B
B/C
Érési idő
Kiválasztás
Igen korai érésű
Korai érésű
Középkorai érésű
Középérésű
Középkései érésű
Készlet
Kiválasztás
ELŐRENDELÉS
VÁRHATÓ
KÉSZLETEN
KORLÁTOZOTT KÉSZLET
ELFOGYOTT
Szaporítási fok
Kiválasztás
SE
E
A
B
Clear filter
Vissza
Agria
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B/C
Érési idő:
Középérésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Dánia, Székelyföld
Szárazanyag tartalom:
21%+
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
SE, E
Középérésű
Sárga héjú
Sárga húsú
B/C típusú főzés
Alouette
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkorai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Ambrine
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás
Főzési típus:
A
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Franciaország
Szárazanyag tartalom:
-18%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkorai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Bartina
Hússzín:
Piros
Héjszín:
Világossárga
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Középkései érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Dánia
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középkései érésű
Világossárga héjú
Piros héjú
A/B típusú főzés
Belami
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középérésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Franciaország
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középérésű
Sárga héjú
Sárga húsú
B típusú főzés
Bellarosa
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Igen korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Igen korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
B típusú főzés
Bleuet
Hússzín:
Lila
Héjszín:
Lila
Gumóforma:
Ovális, Kerek - rövid ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Franciaország
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Lila héjú
Lila húsú
A/B típusú főzés
Cammeo
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkorai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Cartagena
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középkései érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Hollandia
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkései érésű
Piros héjú
Sárga húsú
B típusú főzés
Cereza
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Középkései érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkései érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Cherie
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Franciaország
Szárazanyag tartalom:
21%+
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Cleopatra
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Igen korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Igen korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Colomba
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Démon
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B/C
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Dánia
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középkorai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
B/C típusú főzés
Desiree
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középérésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Dánia, Franciaország, Székelyföld
Szárazanyag tartalom:
21%+
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középérésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Esmee
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Hollandia, Csehország
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Evolution
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Frieslander
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Igen korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Igen korai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Hind
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B/C
Érési idő:
Középérésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középérésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
B/C típusú főzés
Java
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középérésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
20-21%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középérésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Kyra
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A
Érési idő:
Középkései érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
-18%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkései érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Labella
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkorai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Louisana
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Igen korai érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Franciaország
Szárazanyag tartalom:
-18%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Igen korai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Margarita
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középkései érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Középkései érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Memphis
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középkorai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Nazca
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Franciaország
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középkorai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A típusú főzés
Prada
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Világossárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A
Érési idő:
Igen korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Németország
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Igen korai érésű
Világossárga héjú
Világossárga húsú
A típusú főzés
Queen Anne
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Kiváló
Származási hely:
Németország
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Sárga héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Red Lady
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Németország, Lengyelország
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Red Scarlett
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia, Németország
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Korai érésű
Piros héjú
Sárga húsú
A/B típusú főzés
Rosabelle
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Franciaország
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Korai érésű
Piros héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Roslin
Hússzín:
Fehér
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
18-19%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Korai érésű
Piros héjú
Fehér húsú
A/B típusú főzés
Sandra
Hússzín:
Sárga
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középérésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Dánia
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középérésű
Piros héjú
Sárga húsú
B típusú főzés
Sensation
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Sárga
Gumóforma:
Ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
19-20%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középkorai érésű
Sárga héjú
Világossárga húsú
B típusú főzés
Swift
Hússzín:
Világossárga
Héjszín:
Világossárga
Gumóforma:
Kerek - rövid ovális
Főzési típus:
A/B
Érési idő:
Korai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Dánia
Szárazanyag tartalom:
19-20%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
A
Igen korai érésű
Világossárga héjú
Világossárga húsú
A/B típusú főzés
Tornado
Hússzín:
Fehér
Héjszín:
Piros
Gumóforma:
Hosszúkás ovális
Főzési típus:
B
Érési idő:
Középkorai érésű
Tárolhatóság:
Jó
Származási hely:
Hollandia
Szárazanyag tartalom:
-18%
Készlet:
ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok:
E
Középkorai érésű
Piros héjú
Fehér húsú
B típusú főzés
Vissza
A (A/B)
főzési típus
Jellemzők
A gumó főzés után is egyben marad. A burgonya textúrája finomszemcsés.
Alkalmasság
Burgonyasaláták, hidegkonyhai készítmények, tepsis és rakott burgonyaételek tökéletes alapanyaga
B (B/A)
főzési típus
Jellemzők
A gumó kissé szétfőhet, anyagszerkezete kicsit lisztessé, szappanossá válhat. A burgonya textúrája közepesen finomszemcsés.
Alkalmasság
Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábkrumplinak tökéletes alapanyag.
C (B/C)
főzési típus
Jellemzők
A gumó teljesen szétfőhet. Anyagszerkezete laza, könnyen szárazzá, porhanyóssá válhat. Textúrája közepesnél nagyobb szemcsés.
Alkalmasság
Krumplipüré, pehely, chips és burgonyás tészták tökéletes alapanyaga.
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom