Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Fajtáink
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Partnereink
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar
  • English (UK)
  • Magyar

Bács Gazda-Coop Kft.

Bács Gazda-Coop Kft.
  • Kezdőlap
  • Aktuális
    • Rólunk
    • Hírek
    • Eseménytár
  • Tudástár
    • Burgonya ABC
    • Burgonya gumóköltség
    • Vetőmagszükséglet
    • Csicsóka ismertető
    • RUCIP
  • Fajtáink
  • Média
    • Videók
    • Galéria
  • Partnereink
  • Kapcsolat
    • Nagykereskedelem
    • Kiskereskedelem
    • Cégadatok
  • Webáruház
  • English (UK)
  • Magyar

Burgonya kereső

Vissza

Agria

Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus: B/C
Érési idő: Középérésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Dánia, Székelyföld
Szárazanyag tartalom: 21%+
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: SE, E
  • Középérésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • B/C típusú főzés

Alouette

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 20-21%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Ambrine

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás
Főzési típus: A
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Franciaország
Szárazanyag tartalom: -18%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Bartina

Hússzín: Piros
Héjszín: Világossárga
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Középkései érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Dánia
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E

 

  • Középkései érésű
  • Világossárga héjú
  • Piros héjú
  • A/B típusú főzés

Belami

Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középérésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Franciaország
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középérésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Bellarosa

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Igen korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Igen korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Bleuet

Hússzín: Lila
Héjszín: Lila
Gumóforma: Ovális, Kerek - rövid ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Franciaország
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Lila héjú
  • Lila húsú
  • A/B típusú főzés

Cammeo

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 20-21%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Cartagena

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középkései érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Hollandia
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Cereza

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális, Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Középkései érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Cherie

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Franciaország
Szárazanyag tartalom: 21%+
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Cleopatra

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Igen korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 20-21%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Igen korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Colomba

Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Démon

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B/C
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Dánia
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B/C típusú főzés

Desiree

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középérésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Dánia, Franciaország, Székelyföld
Szárazanyag tartalom: 21%+
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középérésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Esmee

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Hollandia, Csehország
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Evolution

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Frieslander

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Igen korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 20-21%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Igen korai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Hind

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B/C
Érési idő: Középérésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 20-21%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középérésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • B/C típusú főzés

Java

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középérésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 20-21%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középérésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Kyra

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A
Érési idő: Középkései érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: -18%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Labella

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Louisana

Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Igen korai érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Franciaország
Szárazanyag tartalom: -18%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Igen korai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Margarita

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középkései érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Középkései érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Memphis

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Nazca

Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Franciaország
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • A típusú főzés

Prada

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Világossárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A
Érési idő: Igen korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Németország
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A

 

  • Igen korai érésű
  • Világossárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A típusú főzés

Queen Anne

Hússzín: Sárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Kiváló
Származási hely: Németország
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A

 

  • Korai érésű
  • Sárga héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Red Lady

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Németország, Lengyelország
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Red Scarlett

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia, Németország
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • A/B típusú főzés

Rosabelle

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Franciaország
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Roslin

Hússzín: Fehér
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 18-19%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Korai érésű
  • Piros héjú
  • Fehér húsú
  • A/B típusú főzés

Sandra

Hússzín: Sárga
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középérésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Dánia
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középérésű
  • Piros héjú
  • Sárga húsú
  • B típusú főzés

Sensation

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Sárga
Gumóforma: Ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: 19-20%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középkorai érésű
  • Sárga héjú
  • Világossárga húsú
  • B típusú főzés

Swift

Hússzín: Világossárga
Héjszín: Világossárga
Gumóforma: Kerek - rövid ovális
Főzési típus: A/B
Érési idő: Korai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Dánia
Szárazanyag tartalom: 19-20%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: A
  • Igen korai érésű
  • Világossárga héjú
  • Világossárga húsú
  • A/B típusú főzés

Tornado

Hússzín: Fehér
Héjszín: Piros
Gumóforma: Hosszúkás ovális
Főzési típus: B
Érési idő: Középkorai érésű
Tárolhatóság: Jó
Származási hely: Hollandia
Szárazanyag tartalom: -18%
Készlet: ELŐRENDELÉS
Szaporítási fok: E
  • Középkorai érésű
  • Piros héjú
  • Fehér húsú
  • B típusú főzés

Vissza

A (A/B)
főzési típus

Jellemzők

A gumó főzés után is egyben marad. A burgonya textúrája finomszemcsés.

Alkalmasság

Burgonyasaláták, hidegkonyhai készítmények, tepsis és rakott burgonyaételek tökéletes alapanyaga

B (B/A)
főzési típus

Jellemzők

A gumó kissé szétfőhet, anyagszerkezete kicsit lisztessé, szappanossá válhat. A burgonya textúrája közepesen finomszemcsés.

Alkalmasság

Vegyes hasznosítású étkezési burgonya, hasábkrumplinak tökéletes alapanyag.

C (B/C)
főzési típus

Jellemzők

A gumó teljesen szétfőhet. Anyagszerkezete laza, könnyen szárazzá, porhanyóssá válhat. Textúrája közepesnél nagyobb szemcsés.

Alkalmasság

Krumplipüré, pehely, chips és burgonyás tészták tökéletes alapanyaga.
  • Sütikezelési tájékoztató
  • Impresszum
Copyright © 2025 Bács Gazda-Coop
Ez a weboldal cookie-kat használ a böngészési élmény fokozásához és további funkciókhoz.
Bővebben
Elfogadom